28 Ocak 2013 Pazartesi

Türk Osmanlı Şerbeti 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TRT Belgesel
Saat Kaçta : 04:30

Türk-Osmanlı kültürünün çeşitliliğini yansıtan programda; asırların birikimiyle Anadolu'ya mal olmuş yemekler, misafir ağırlama, örf, adet, müzik sanat, düğün, dernek, eğlence, süsleme, takı, tespih, giyim-kuşam gibi pek çok tema işleniyor. Yapımcılığını İrade Korukluoğlu'nun gerçekleştirdiği Türk Osmanlı Şerbeti'nin sunuculuğunu Hanzade Özbaş üstleniyor.

21.Yüzyıl 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TRT TÜRK
Saat Kaçta : 03:40

Tüm dünyanın yakından izlediği önemli olayların mağdurları can alıcı öykülerini izleyicilerle paylaşıyor. Tanzanya'daki çocuk işçiliğinden Afganistan'daki kadın hakları sorunlarına, Somali'deki açlıktan Kolimbiya'daki gerilla savaşlarına, tüm dünyanın yakından izlediği olayların mağdurları hikâyelerini anlatıyor. Bu olayları yaşayanların bireysel hikâyeleri farklı bir bakış açısıyla ele alınıyor. Program ayrıca Türkiye'nin 1 Ocak 2009 tarihinde başlayan BM Güvenlik Konseyi geçici üyeliğine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Ekonomik Tarifler 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TRT HABER
Saat Kaçta : 04:15

Ekonomiye yön veren ünlüler, mutfağa girip hem spesiyal yemeklerini yapıyor, hem de ekonomik tariflerle ilgili anekdotlar veriyor.

Laf Arası 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : OLAY TV
Saat Kaçta : 10:00


Güncel konular ve gazetelerde çıkan haberlerle ilgili farklı ve renkli yorumlar yapılıyor. Programda müzik kliplerine de yer veriliyor.

Bi Çare Özel 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : FLASH TV
Saat Kaçta : 18:10

 FLASH TV

Bi Çare programında umudunu yitirenlere umut, çaresizlere çare olunuyor. Cinayet, kayıp, şiddet, hepsi ve daha fazlası bu programda ele alınıyor, çözülüyor.

Yeni Güne Merhaba 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : MESAJ TV
Saat Kaçta : 10:00


Yeni Güne Merhaba'da, güzellik, sağlık, hukuk ve el sanatları gibi birçok konu ele alınıyor. Coğrafyamızdaki ortak kültürlerin işlendiği programda müzik, magazin ve sohbet içiçe geçiyor. İzleyicilerle telefon bağlantıları ve internet üzerinden iletişim kuruluyor.

İyi Fikir 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TRT 1
Saat Kaçta : 11:00

 TRT 1

İyi Fikir'de, örnek alacağımız insanlar, ilham alacağımız işler, ders alacağımız hikâyeler ekrana geliyor. Yeni mekânlar, maharetli hanımlar, yaratıcı fikirler, hayatımızı kolaylaştıracak küçük bilgiler, İyi Fikir'de...

Müge Anlı ile Tatlı Sert 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : ATV
Saat Kaçta : 11:00

 ATV

Cinayetler, tecavüzler, adam kaçırma olayları ve miras davaları gibi olaylar bu programda bütün açıklığıyla tartışılıyor ve bir çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Sorunlarına bir çözüm bulamayan insanlar Müge Anlı'ya başvuruyor. Programda alanlarında uzman bir hukukçu ve psikiyatrist yer alıyor. Ayrıca sosyal sorumluluk projelerine yer veriliyor. Özellikle kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasına da öncülük yapılıyor.

Sormak Lazım 28 Ocak İZle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : KANAL A
Saat Kaçta : 10:00

 KANAL A

Dinimize dair merak edilen konular, Peygamber Efendimiz (s.a.v) ve sahabe hayatından örnekler... Cahit Karakaya'nın sunumu ve İsmail Karakaya'nın bilgileriyle, aklınıza takılan her türlü soruya bu programda cevap bulacaksınız.

Yeşil Elma 28 Ocak İzle

Yeşil Elma
Yeşil Elma
Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : SAMANYOLU TV
Saat Kaçta : 15:20

 SAMANYOLU TV

Lezzetli ve farklı yemek tariflerinin verildiği ve hanımlar için pratik önerilerin sunulduğu programda, bol bol da sohbet var. Yeşil Elma'ya konuk olarak katılan sanat ve televizyon dünyasının ünlü isimleri Oktay Aymelek'le birlikte mutfağa girip, hünerlerini sergiliyorlar. Her bölümde, sinema, tiyatro, müzik ve medya dünyasından konukların yer aldığı programda; ünlü isimler hayata bakışlarını, projelerini, en sevdikleri yemeği ve hayatları hakkında bilinmeyenleri anlatıyorlar.

Evim Şahane 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : KANAL D
Saat Kaçta : 15:40

 KANAL D

Evim Şahane Mimarı Selim Yuhay, Türkiye'nin en yetenekli usta ekibi ve Evim Şahane TIR'ı, hayallerini gerçekleştirmek isteyenlerin kapılarını çalıyor. İşe, evinin dekorasyonundan memnun olmayan ev sahibini yakından tanıyarak başlayan Mimar Selim Yuhay, ev sahibinin hayallerini, zevk ve tercihlerini öğrendikten sonra yeni tasarım için bir yol haritası, bütçe ve alışveriş listesi çıkarıp, ardından da büyük değişim için start veriyor.

Tek Başına 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : HABERTÜRK
Saat Kaçta : 06:20

 HABERTÜRK

Cengiz Özkarabekir'den portreler üzerine, renkli bir belgesel izleyicilerle buluşuyor. Topluma mal olmuş isimlerin ilginç hayat hikayelerinin ekrana geldiği ve bilinmeyen yönlerinin aydınlatıldığı belgeselde; ünlü isimlerin dışında, bir dönem çok popüler olmuş fakat köşesine çekilmiş ya da unutulmaya yüz tutmuş isimlerin hayat öyküleri ve portreleri de var. 35 dakikadan oluşan belgeselde; Cem Yılmaz'dan Seyfi Dursunoğlu'na, Neşet Ertaş'tan Şenol Güneş'e birçok ismin yaşamına konuk olunuyor.

Soframız 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : STAR TV
Saat Kaçta : 13:30

 STAR TV

Seda Kement'in sunduğu Soframız, il il dolaşıp, hünerli ev hanımlarının mutfaklarına konuk oluyor. Maharetli ellerden püf noktalarını öğrenip, gizli kalmış tarifleri gün ışığına çıkarıyor.

Kendine İyi Bak 28 Ocak İZle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : CINE 5
Saat Kaçta : 10:40

 CINE 5

Sosyal güvencesi olmayan, sağlığı için harcayacak yeterli parası bulunmayan ya da bakıma muhtaç kişiler tespit edilip, tedavileri gerçekleştiriliyor. Programa her gün alanlarında uzman iki doktor katılıyor.

Zapzup 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : FOX
Saat Kaçta : 03:15

 FOX



Tuğçe Kurt'un sunduğu Zap Zup adlı programda; kamera şakaları, günlük hayatta her an hepimizin başına gelebilecek komik kareler, reklamcıların keskin zeka ve espri kabiliyetleri ile ekrana geliyor.

Senfoni 28 Ocak İzle

Senfoni
Senfoni
Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : OLAY TV
Saat Kaçta : 02:10

Klasik müzik sevenler için Bursa Devlet Bölge Senfoni Orkestrası'nın FKM'de düzenlenen periyodik konserleri ekrana geliyor.

Aramızda Kalsın 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TV8
Saat Kaçta : 09:40

 TV8

Magazin dünyasının deneyimli ve cesur ismi Sacit Aslan ve sevilen köşe yazarı Pelin Çini gazetelerin magazin gündemini ekrana taşıyor. Sanatçıların konser çalışmalarından albümlerine, sahne kulislerinden özel hayatlarına kadar tüm merak edilenler ekrana taşınıyor.

Müzik Yolu 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TRT AVAZ
Saat Kaçta : 03:05

 TRT AVAZ

Didem Gören'in sunuculuğunu üstlendiği Müzik Yolu'nda, son dönemlerin popüler müzik kliplerine yer veriliyor. Ayrıca, Türkiye'de ve Türk Cumhuriyetlerinde gündemde olan sanatçılarla yapılan röportajlar ekrana geliyor.

Süper Star Life 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : STAR TV
Saat Kaçta : 05:00

 STAR TV

Yapımcılığını ve genel koordinatörlüğünü Tayfun Topal'ın üstlendiği Süper Star Life, güncel konu ve görüntülerle her hafta dopdolu...

Seda Sultan 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TV8
Saat Kaçta : 11:45

 TV8

Gündemin içinden haberler ve ülkenin dört bir köşesinden canlı bağlantılarla ekrana gelen Seda Sultan'da, moda, sağlık ve yaşama dair her şey konuşuluyor. Programda ayrıca, Gülay Kamaz her gün bir ünlünün evine misafir oluyor herkesin merak ettiği yaşantılarını ekranlara taşıyor. İlişki uzmanı radyocu ve yazar Funda Özkalyoncu ise yaşama dair çok önemli konuları ele alıyor. İslami kadın yazar Sibel Üresin, özellikle kadın erkek ilişkilerine İslami açıdan bakıyor. Sivri dilliliğiyle bilinen modacı Muammer Ketenci ise modaya dair her şeyi çok basit tekniklerle ev kadınlarına öğretiyor.

Aileler Yarışıyor 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TRT 1
Saat Kaçta : 06:30

 TRT 1


Efsane yarışma programı Aileler Yarışıyor, Ufuk Özkan'ın eğlenceli ve renkli sunumuyla ekranlara geri dönüyor. Akıllardan hiç silinmeyen ''Yüz kişiye sorduk...'' repliğiyle unutulmazlar arasındaki yerini alan, verdiği sürpriz hediyelerle aynı zamanda kazandıran efsane yarışma Aileler Yarışıyor, sıcaklığı ve samimiyetiyle takipçilerinin gönlünü fethetmişti.

Mehmet Ali Erbil ile Aşka Gel 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TV8
Saat Kaçta : 14:30

 TV8

Aşka Gel programında 2 kız 4 erkek yarışmacı Mehmet Ali Erbil'in moderatörlüğünde yarışıyor. Seçici kadın yarışmacı, kalbindeki erkek adaylardan en uygun adayı aşamalar sonucunda Mehmet Ali Erbil'in de yardımıyla seçmeye çalışıyor.

Her Şey Tadında 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TÜRKMAX
Saat Kaçta : 10:00

 TÜRKMAX

Farklı ve leziz yemekler ile magazin dünyasında yaşananlar bu programda... Her Şey Tadında'nın sunumunu Jess Molho ve Sena Keçeli üstlenirken, mutfakta ise aşçı Eyüp Kemal Sevinç bulunuyor. Programda ayrıca gazeteci Esin Övet, en yeni magazin haberlerini izleyiciler ile paylaşıyor.

Türkü Söylemek Lazım 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TRT AVAZ
Saat Kaçta : 04:10

 TRT AVAZ

TRT radyolarında görev yapan ve gençlik korosundan yetişen sanatçılar, Türk halk müziğinin sevilen türkülerini seslendiriyor. Emine Ata ve Ali Çakar'ın sunduğu programda; Şeyhmuz Esenkuş, Şerife Hatun, Selma Geçer, Nurşah Acun ve Eşref İnceoğlu'ndan oluşan bir performans grubu yer alıyor. Programın konuk bölümüne, TRT'de yetişen sanatçılarla birlikte popüler sanatçılar da davet ediliyor. Programda zaman zaman solo danslara da yer veriliyor.

Müzik Saati (Saeta Muzîkê) 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TRT 6
Saat Kaçta : 03:10

 TRT 6

Müziksever izleyicilerin doyasıya müzik dinleyebildikleri, çeşitli sanatçıların en beğenilen parçalarıyla sevenleriyle buluştuğu bir program...

Ne Çıkarsa Bahtına 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : FLASH TV
Saat Kaçta : 10:10

 FLASH TV

Ne Çıkarsa Bahtına'da yalnız kalpler, bambaşka bir hayata birlikte ''evet'' diyecekleri ruh eşlerini buluyor. Bu programda tanışıp evlilik kararı alan çiftler büyük sürprizlerle dünya evine giriyor. Bol kahkahalı ve sürprizli, hayatın içinden gerçek ve samimi anlar izleyiciyle buluşuyor.

Soner Olgun İyi Bayramlar 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : CINE 5
Saat Kaçta : 05:15

 CINE 5

Türkü'den caza, poptan rocka en iyi müzik, en ilginç konuklar, şiir, sohbet ve mizah... Hepsi ve daha fazlası İyi Bayramlar'da ekrana geliyor.

Fox İzliyoruz 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : FOX
Saat Kaçta : 13:15

 FOX

Dizilerin ve programların mutfağını merak edenler ekran başına... Fox İzliyoruz, dizilerin ve programların kamera arkasında yaşananları ve çok özel görüntüleri ekrana taşıyor.

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : KANAL 7
Saat Kaçta : 16:45

 KANAL 7

Esra Ceyhan, ünlü konuklarını ağırladığı programında, izleyicilerine keyifli saatler yaşatırken, zaman zaman da zor durumda olan, acılarını ve hayat hikayelerini paylaşmak isteyen sevenlerini konuk ediyor. Müzik, eğlence ve yemek tariflerinin yer aldığı programda izleyicilerin hukuki sorunlarına da çözüm önerileri getiriliyor.

Dizi Magazin 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : CINE 5
Saat Kaçta : 07:20

 CINE 5

Bölüm: Kolaj  Dizi çekimlerinden görüntülerin ve oyuncularla yapılan söyleşilerin yayınlandığı Dizi Magazin, tüm merak edilenleri ekrana getiriyor.

Derya'nın Dünyası 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : KANALTÜRK
Saat Kaçta : 13:50

 KANALTÜRK

Türk kadını, aklın ve becerinin ulaştığı, hünerlerin kapıştığı yerde Derya Baykal'la buluşuyor. Sevilen sanatçı, el işlerinde en ince ipuçlarını, yemek tariflerinde lezzetin sırlarını, dekorasyon ve daha nice konuda bilinmeyenleri Kanaltürk izleyicisiyle paylaşıyor. Ev hanımlarının ufkunu açmak, boş zamanları değerlendirmek ve tabii ki eğlendirmek bu programın parolası... Konuk sanatçılar, işinin piri uzmanlar, Derya Baykal'ın ev sahipliğinde bir araya geliyor, muhabbet ve zanaat, sanatla harmanlanıyor. Çağın hastalıklarından kapıdaki tehlikelere ve sağlık konusundaki bilinmeyenlere yelken açan program, ayrıca yemek tarifleriyle soframıza, dekorasyon teknikleriyle yaşam alanımıza renk katmayı hedefliyor.

Su Gibi 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : FOX
Saat Kaçta : 13:30

 FOX

Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın birlikte sundukları programda, evlenmek isteyen çiftler buluşturuluyor. Programa katılan adaylar; özel yaşamları, meslekleri ve evlenmek istedikleri kişilerde bulunması gereken özellikler hakkında bilgi veriyorlar. Birbiriyle anlaşan ve evlenmeye karar veren çiftlerin nikahları canlı yayında kıyılıyor.

Çaylar Benden 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : TRT 1
Saat Kaçta : 10:50

 TRT 1

Gökhan Yıkılkan, televizyon eleştirileri yapan çaycı karakteriyle izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

Bana Her Şey Yakışır 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : KANAL D
Saat Kaçta : 13:50

 KANAL D

Her gün bir yarışmacı, kendisine verilen bütçeyle, haftanın konseptine uygun olarak, tarzını yaratıyor ve diğer kadınlara kendini beğendirerek en yüksek puanı almaya çalışıyor. Haftanın son günü hemcinslerinden en yüksek puanı alan yarışmacı 10 bin liralık büyük ödülün de sahibi oluyor. Programda, ünlü modacı Cengiz Abazoğlu da ekran başındaki hanımlara vücut tipine uygun giyinme ipuçlarını, moda trendlerini ve şık görünme sırlarını verirken, yarışmacıların seçimlerini de değerlendiriyor.

Kahkaha Makinesi 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : CINE 5
Saat Kaçta : 07:50

 CINE 5

İzlemeye doyamayacağınız komik anlar ve kahkahalarınızı tutamayacağınız eğlenceli videolardan oluşan program, Begüm Sürek'in sunumuyla ekranlara geliyor.

En Güzel Bölüm 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : STAR TV
Saat Kaçta : 13:00

 STAR TV

Ekranların beğenilen dizilerinin en çok konuşulan sahneleri, setlerden görüntüler, oyuncularla röportajlar, dizi dünyasından son haberler, En Güzel Bölüm'de...

Yemekteyiz 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : FOX
Saat Kaçta : 17:30

 FOX

Daha önce Amerika, Fransa, Almanya, İngiltere, Macaristan, Danimarka ve Hırvatistan'da yayınlanan Yemekteyiz, daha önce yolları hiç kesişmemiş beş yabancıyı mutfakta buluşturuyor. Değişik yaş gruplarından, farklı mesleklerden ve farklı kültürlerden gelen yarışmacıların en büyük iddiası; güzel yemek pişirmek ve misafir ağırlamak... Beş yeni yarışmacı ve beş akşam yemeği... Kazanan büyük ödülü alıyor.

Esra Erol'da Evlen Benimle 28 Ocak İzle

Hangi Gün : 28 Ocak, Pazartesi
Hangi Kanalda : ATV
Saat Kaçta : 17:00

Evlenmek, hayata yeniden başlamak veya ikinci baharını yaşamak isteyenler Esra Erol'da Evlen Benimle'de buluşuyor. Programa katılan adaylar; özel yaşamları, meslekleri ve evlenmek istedikleri kişilerde bulunması gereken özellikler hakkında bilgi veriyorlar. Birbiriyle anlaşan ve evlenmeye karar veren çiftlerin nikahları canlı yayında kıyılıyor.

Cem Yılmaz | Bunlar Çok Basit Sorulardır..

28 Ocak Cnbc-e Yayın Akışı


  • 00:00Rüyamda
  • 02:00Revolution
  • 03:00Dexter
  • 03:45Person of Interest
  • 04:30Hell on Wheels
  • 05:05The Closer
  • 06:00Nickelodeon Kuşağı
  • 13:00Gossip Girl
  • 14:00Dr Who
  • 15:00How I Met Your Mother
  • 19:00The Big Bang Theory
  • 00:00Southpark
  • 00:30Two And a Half Men
  • 06:00Geri Sayım
  • 09:00Piyasa Ekranı
  • 12:00Finans Cafe
  • 17:00Son Baskı
  • 17:40Dünya Ekonomisi
  • 18:00Fairy Odd Parents
  • 18:30SpongeBob Squarepants
  • 19:00Rizzoli ve Isles
  • 22:00Meksikalı

28 Ocak Cine5 Yayın Akışı


  • 00:00Unutulmayan Maçlar
  • 01:55Ana Haber
  • 02:50Hayata Şans Ver
  • 04:15Soner Olgun İyi Bayramlar
  • 06:20Dizi Magazin
  • 06:50Kahkaha Makinesi
  • 08:50İdeal Vücut
  • 09:10Kadınları Anlama Kılavuzu
  • 09:40Kendine İyi Bak
  • 12:00Öğle Haberleri
  • 12:50Türk Sineması
  • 14:30Cenk'in Ev Hali
  • 17:10Fosforlu Cevriye
  • 19:40Afacan Dennis Tatil Macerası
  • 21:30Kadın Avcısı

28 Ocak Show Tv Yayın Akışı


  • 00:45Hayata Gülümse
  • 01:00Pazar Sürprizi
  • 02:30Cennet Mahallesi
  • 03:30Saba Tümer ile Bugün
  • 05:30Yıkılan Yuva
  • 06:55Sabah Haberleri
  • 09:00Pis Yedili
  • 14:30Hayat Bilgisi
  • 19:00Show Ana Haber
  • 19:45Spor Sayfası
  • 20:00Yaparım Bilirsin

28 Ocak Star Tv Yayın Akışı


  • 00:30Sinbad
  • 01:30Yerli Dizi
  • 02:30Nedir Ne Değildir
  • 04:00Süper Star Life
  • 05:30Kalbimin Sahibi
  • 06:45Bugün
  • 09:15Beni Affet
  • 10:15Madagaskar 2: Afrika'dan Ka
  • 12:00En Güzel Bölüm
  • 12:30Soframız
  • 13:30Melek
  • 15:10Tülin Şahin ile Moda
  • 15:30Dila Hanım
  • 18:30Star Haber
  • 19:30Büyük Risk
  • 20:00O Ses Türkiye
  • 23:30Bu Kız Beni Aşar
  • 10:15Madagaskar 2: Afrika'dan Ka
  • 10:15Madagaskar 2: Afrika'dan Ka
  • 10:15Madagaskar 2: Afrika'dan Ka